Startup Accelerator Gelderland programma ook in 2017

jan 10 • Actueel • 2420 Weergaves • Geen reacties op Startup Accelerator Gelderland programma ook in 2017

Medio maart start Gelderland valoriseert wederom met het Startup Accelerator Gelderland programma. Het gaat om een kort, intensief traject, waarin startups worden getraind en gecoacht op hun businessplan. In 7 dagdelen, verdeeld over 5 weken wordt in een groep van 12-18 jonge ondernemers intensief gewerkt aan het verbeteren van de onderneming of het concept. De accelerator heeft de vorm van een ‘pressure cooker’: plenaire kennis-seminars door vakdocenten in combinatie met concrete opdrachten aan de business cases, ondersteund door coaches.

Het doel van de Startup Accelerator Gelderland is om jonge ondernemers met een schaalbaar, ambitieus plan uit te dagen met de nieuwste inzichten op het terrein van innovatie-, opschalings- en productieprocessen. Bovendien willen we starters met kennisintensieve en/of innovatieve bedrijven bij elkaar brengen om hen te laten leren van elkaars ontwikkeling.

De Accelerator staat open voor pas gestarte ondernemers met een kennisintensief/innovatief bedrijf en een ambitieus, schaalbaar plan. Het initiatief richt zich met name op studenten en alumni van de volgende vier kennisinstellingen: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), van Hall Larenstein, ArtEZ en de Radboud Universiteit in Nijmegen. Deelname kost 250 euro per persoon. De studiebelasting bedraagt 80 à 100 uur voor onderzoek, bijeenkomsten en het uitwerken van het businessplan. Neem voor nadere informatie of aanmelding contact op met Monique Morel: monique.morel@han.nl, (026) 365 83 59.

Comments are closed.

« »