Aankondiging Sustainable Healthcare Challenge

mrt 17 • Actueel • 2271 Weergaves • Geen reacties op Aankondiging Sustainable Healthcare Challenge

De Nationale Zorginnovatieprijs is nog maar net uitgereikt, of het is alweer tijd voor het volgende evenement: de Sustainable Healthcare Challenge.De Sustainable Healthcare Challenge is een wedstrijd voor studenten en young professionals die een idee hebben om de zorg te innoveren. Stichting SHC richt zich nadrukkelijk op jonge mensen die met hun idee of kleine start-up in de prille fase van ontwikkeling zijn om zo jong ondernemerschap in de zorg te stimuleren. Tijdens de challenge worden jonge ondernemers in contact gebracht met onder andere zorgprofessionals, zorginstellingen, ondernemers en financiers om zo hun kennis en netwerk uit te breiden. Daarnaast maken deelnemende start-ups kans op het winnen van financiële hulp (tot wel € 10.000) en structurele ondersteuning (zoals juridische en bedrijfskundige consult uren).

Masterclass

In de aanloop naar de Sustainable Healthcare Challenge organiseert stichting SHC op donderdag 23 maart een Masterclass. Ben jij een jonge ondernemer met een goed idee in de zorg? Zit je momenteel nog in de conceptfase en kun je hulp gebruiken om te groeien? Meld je dan vooral aan voor deze Masterclass! In verschillende workshops, die onder andere gegeven worden door KPN Ventures, Axon Lawyers en Boonstoppel Subsidie Advies, leer jij een aantal praktische zaken om jouw onderneming succesvol te maken. Hoe zorg je dat de kosten uiteindelijk omgezet worden in baten? Hoe ga je om met de juridische regeling rondom ondernemingen? Dit soort vraagstukken komen aan de orde. Daarnaast verzorgt de SHC een introductie van het SHC-traject. Je wordt gekoppeld aan een coach (een expert uit de gezondheidszorg) die je tot de Challenge zal begeleiden met de groei van je start-up. Deelname aan dit traject is overigens geen voorwaarde voor deelname aan het SHC Congres & Challenge. Wel kun je er natuurlijk veel van opsteken en vergroot het je kansen tijdens de Challenge.

Wanneer:            23 maart

Hoe laat?            17.30 – 21.30 uur

Waar?                  Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), Utrecht

Kosten?               € 5,- per persoon (incl. borrel) Schrijf je vóór 23 maart in via het inschrijfformulier op de website van de SHC.  Meer informatie over de Masterclass en het inschrijfformulier vind je hier.

Congres en Challenge

Op donderdag 1 juni vindt het SHC Congres & Challenge plaats. Een dag die geheel in het teken staat van zorg, innovatie en jong en duurzaam ondernemerschap. Gedurende de dag wisselen hoogwaardige sprekers (Congres) en zorginnovatie pitches (Challenge) elkaar af. Wil je met jouw innovatieve zorgidee deelnemen aan dit evenement? Dan kun je je vanaf nu inschrijven via de website zorginnovatie.nl. Aanmelden kan tot en met 15 mei. Klik hier voor de link om aan te melden.

Comments are closed.

« »