Groeiversneller van start

mrt 2 • Actueel • 2713 Weergaves • Geen reacties op Groeiversneller van start

Vandaag start De Groeiversneller. Een nieuw programma voor Gelderse MKB-bedrijven (tot 250 fte) van start tot en met verdere groei. Werkgelegenheid groeit als het MKB groeit. Daarvoor is toegang tot expertise, netwerken en geld belangrijk.

De Provincie Gelderland heeft Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV gevraagd hier een centrale rol in te vervullen.Om de ondernemers te ondersteunen bij groeivraagstukken en tot goede businessplannen te komen stelt de provincie ruim 4 miljoen euro voor vouchers en leningen ter beschikking. De stichting Qredits zal de leningen verstrekken. Qredits is de grootste alternatieve kredietverstrekker voor ondernemers in Nederland en verstrekt leningen aan startende bestaande ondernemers tot € 250.000.

Voor aanvragen en meer informatie kun je naar de site van Oost via deze link:http://www.oostnv.nl/news/mkb-aan-zet-met-de-groeiversneller

Ook is er een flyer beschikbaar: 170302 de_groeiversneller_def

Op 28 maart 2017 organiseert Gelderland valoriseert bij de HAN in Arnhem om 16.30 uur (tot max. 18 uur) een voorlichtingsbijeenkomst over de groeiversneller en de faciliteiten van GV.

Opgeven kan bij Monique Morel (026-3658359, monique.morel@han.nl).

 

 

 

Comments are closed.

« »