Starterstraining Startup Accelerator Gelderland

Op 11 april 2018 starten we weer met Startup Accelerator Gelderland. Dit is een korte, intensieve opleiding voor een groep van 8 à 12 jonge ondernemers. In 6 dagdelen (van april t/m juni) werken zij aan het verbeteren van hun bedrijfsplan of -concept. De training heeft de vorm van een ‘pressure cooker’: plenaire seminars door vakdocenten in combinatie met concrete opdrachten aan de business cases. Download de folder hier.

Doel

Het doel van de Startup Accelerator Gelderland is om jonge ondernemers met een schaalbaar, ambitieus plan uit te dagen met de nieuwste inzichten op het terrein van innovatie-, opschalings- en productieprocessen. Bovendien willen we starters met kennisintensieve en/of innovatieve bedrijven bij elkaar brengen om hen te laten leren van elkaars ontwikkeling.

Doelgroep

De Accelerator staat open voor pas gestarte ondernemers met een kennisintensief/innovatief bedrijf en een ambitieus, schaalbaar plan. Het initiatief richt zich met name op studenten en alumni van de volgende vier kennisinstellingen: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), van Hall Larenstein, ArtEZ en de Radboud Universiteit in Nijmegen. Deelname kost €250 per persoon. De studiebelasting bedraagt 80 à 100 uur voor onderzoek, bijeenkomsten en het uitwerken van het businessplan.

Contact

Neem voor informatie of aanmelding contact op met Monique Morel:
monique.morel@han.nl, (026) 365 83 59.